Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug!

Verzonden!

Super leuk dat je me hebt gevonden! Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat. Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag? Neem hieronder contact met mij op

Contact

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Super leuk! Je kan een hier een aanvraag indienen voor een shoot. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

Ik ben klaar om te boeken! Wat nu?

Heel tof! Ik heb meerdere jurken in mijn closet welke geleend kunnen worden. Stuur mij even een berichtje om te bekijken welke jurk jij wilt lenen. 

Kan ik gebruik maken van jouw client closet?

Voor bruiloften geldt een aanbetaling van 25% om jullie plekje te reserveren. De restfactuur volgt 4 weken voor de bruiloft.
Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur op t.w.v. de shootprijs. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Evt stuur ik een restfactuur wanneer jullie meer foto's willen afnemen of willen upgraden van pakket.

Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden van tevoren te boeken om zeker te zijn dat je een plekje hebt. Maar benader me vooral ook als je last minute een shoot in wilt plannen. Wie weet heb ik nog ruimte vrij voor jullie!

Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk beter dan shooten in sterk zonlicht! Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?