Hi, it's me!

Ik ben Lisanne, getrouwd met Alex en mama van 2 fantastische jongens van inmiddels 2 en 1 jaar. Sinds 2016 aan het werk als fotograaf en nog lang niet klaar met het maken van de meest mooie beelden.  Anderen omschrijven mij als enthousiast, spontaan, open en gedreven. Woorden waarin ik mijzelf ook zeker herken. 

Hi, ik ben Lisanne
Bruidsfotograaf en lifestyle gezinsfotograaf, boysmom & sportieveling die durft te dromen.

Over

Ik ben de beste fotograaf voor jullie wanneer jullie houden van spontane, pure beelden waar de liefde vanaf spat! Tijdens jullie bruiloft of fotoshoot zoek ik naar dat ene speciale moment. De liefvolle blik, aanraking of connectie tussen jullie. Jij ontvangt van mij een reportage waarin jullie jezelf herkennen zoals jullie zijn, maar waarbij ik de kleine momentjes heb gevangen welke jullie zelf mogelijk niet hebben gezien.

"Voor mij gaat het om de beleving en het vast leggen van de momenten die er toe doen"

Want hoe tof is het dat je van je passie en hobby je werk kunt maken. Dit is mij gelukt in 2016 op het moment dat ik mijn bedrijf opstartte. Het fotograferen van iedere levensfase vind ik fantastisch. Van verliefd worden op elkaar, trouwen, zwanger raken, ouder(s) worden en vervolgens het groot brengen van jullie gezin.

Ik ben van mening dat een fotoshoot voor ieder gezin is weggelegd, ook als één van de gezinsleden net iets anders vraagt door een (verstandelijke) beperking. Ik ben expert in het fotograferen van kindjes met een beperking, dankzij mijn jarenlange werkervaring in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. 

Sinds ik zelf moeder ben ervaar ik als geen ander hoe snel de tijd gaat en hoe fijn het is om al deze momenten in beeld vast te hebben gelegd. Voor nu, maar vooral voor later. Als tastbare herinnering voor onszelf en zeker voor de jongens. 

"Wanneer werken niet als werken voelt, doe ik het vanuit passie"

Ook voor jullie wil ik blijvende en tastbare herinneringen vastleggen, waarbij jullie het moment of die dag weer opnieuw kunnen beleven. De tijd gaat zo snel voorbij, laten we er samen voor zorgen dat jullie altijd terug kunnen naar het moment van NU. 

Genoeg over mij. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie jij bent en naar jullie verhaal. Wie weet kan ik binnenkort ook jullie verhaal vast leggen middels mooie en blijvende foto's! 

"Wanneer jij terug kijkt naar de foto's beleef en voel je opnieuw"

Liefs, Lisanne

gezinnen gefotografeerd

200+

huwelijken gefotografeerd

50+

jaar ervaring

7

Lisanne fotografie in cijfers

Spelend met de kinderen
Samen met mijn man
Sportend op de atletiekbaan of vanuit huis
Lezend in een goede thriller of roman
Op stap met vrienden of familie

Wanneer ik niet fotografeer, vind je mij waarschijnlijk:

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.