October 6, 2023

Trouwen in het bos

Voor de bruiloft van Jenna en Roy mocht ik naar mijn tweede thuis, omgeving Eindhoven. Een intieme bruiloft met de mensen die zij lief hebben.

Voor de shoot vertrokken wij naar de Sonse heide waar we vele toffe beelden maakten. Jenna en Roy beide super relaxt, waardoor de shoot ook gewoon onwijs gezellig was. Of nee, KEI gezellig.
De gasten arriveren bij Boshuys Best en vervolgens lopen we met elkaar naar de plek in het bos waar er dan getrouwd gaat worden. Wat een prachtige setting op deze intieme locatie. Met mooie woorden van de tante van Jenna wordt er volmondig getrouwd, waarna er lekker geborreld en gegeten wordt. De zonsondergang belooft die dag super mooi te worden en daarom neem ik Jenna en Roy nog even mee naar de heide tegenover de locatie voor een aantal toffe foto’s tijdens het gouden uurtje.

Wil jij ook een herinnering voor altijd vastleggen? Ontdek dan snel mijn aanbod.