Tof dat jij een kijkje wilt nemen in mijn portfolio. Met veel liefde en passie leg ik de mooiste momenten vast en laat dit dan ook met trots aan jullie zien. Ben je na het kijken van mijn portfolio enthousiast, stuur me dan vooral een berichtje via het contactformulier. En wie weet zien wij elkaar snel. 

Benieuwd naar mijn werk?
Bekijk dan hieronder mijn portfolio.

Portfolio

portfolio trouwfotografie

jullie mooiste dag als een volledig verhaal vast gelegd. Een tastbare herinnering om altijd terug te kunnen kijken op jullie mooie dag.  

Trouwen

portfolio zwangerschapsfotografie

In verwachting van jullie kindje. Een super spannende en speciale periode, welke ik met liefde voor jullie vast leg. 

Zwanger

portfolio gezinshoots

De tijd even stil zetten in het opgroeiende gezinsleven. Een gezinsshoot is een moment van jullie samen, waar ik ondertussen de mooiste foto's van maak. 

Gezin

portfolio special need shoots

Vraagt jouw kindje net iets anders en wil jij ook prachtige foto's van jullie als gezin? Boek dan bij mij een special need shoot, speciaal voor kindjes met een (verstandelijke) beperking of bijvoorbeeld autisme. 

Special need

portfolio gezinshoots

Een puur en tijdloos portret van jouw kindje. Super geschikt voor groot aan de muur in huis of als cadeau voor opa's en oma's. 

Kind portret

Noeka Suarez 

Wij zijn heel blij met Lisanne. Zij neemt de tijd om iedereen leuk op de foto te zetten en heeft veel ervaring met kindjes met een beperking.

Marcella

Lisanne is een creatieve, spontane en energieke fotograaf.

Het resultaat is boven verwachting mooi! Als we ooit nog een fotograaf nodig hebben bel ik Lisanne.

Janneke

Boysmom, sucker voor lovestories en kan geen genoeg krijgen van het maken van de meest mooie foto's. Vanuit mijn passie en enthousiasme wil ik van iedere shoot een ware beleving maken, zodat jullie niet alleen toffe foto's hebben. De shoot ansich is daarbij ook een mooie herinnering. 

Hi, ik ben Lisanne.